viernes, 18 de mayo de 2007

Concert extraordinari de Primavera

La Agrupació Artistico Musical ''El Trabajo'' de Xixona te el plaer de Convidar-los al concert extraordinari de primavera que es realitzara el próxim dissabte 19 de maig en el cine de dalt a Xixona.

El programa consta de dues parts:

1ªPart
  • ADALIL - Saül Gomez Soler
  • IVANHOE - Bert Appertmont
  • THE KINGS GO FORTH - Edward Gregson

2ªPart

  • MUSIC FOR A FESTIVAL - Philip Sparke
  • LISTENING TO PARIS - Michey Nicolas

______________________________________________________________

-ADALIL-

Fanfàrria Cristiana per a dolçaines, metall i percussió.

-IVANHOE-

La Cèlebre novel.la Ivanhoe de Sir Walter (1971) ha inspirat l'escriptura d'aquesta heroica composició representan-la en tres parts Codi de Cavalleria, Reialesa o amor? i Batalla

-THE KINGS GO FORTH-

Esta Obra és un encarrec que van fer conjuntament el departament de la música de la reial força aèria anglesa i la banda de la universitat de Florida als EEUU. La peça esta dividida en tres parts, en aquesta ocasió soles tocaran les dos ultimes parts:

El Poble:En aquest moviment contrastem 2 idees. D'una Banda la utilització d'un himne de verema, amb una intrumentació molt simple, però amb caràcter molt organístic, i d'altra banda la versió amb ritme de JAZZ de Sumer is icumen (Canço Popular del segle XIV), el compositor l'anomena ''LA TABERNA'' El moviment acaba en la reaparició del primer tema amb estil Folk Irlandés

L' estat: Aquest temps s'obri amb una musica plena d'heroisme i de caràcter guerrer que fa arribar fins a la màxima esplendor, per a, tot seguit, enllaçar amb la música original utilitzada en els funerals d'Enric IV i Enric VI. La peça conclou amb la música de la coronació d' Enric V, fent aparéixer al final el conjunt de les 5 notes leimotiv de l'obra.

-MUSIC FOR A FESTIVAL-

Aquesta peça va ser escrita per al campionat nacional de Brass Band del Regne Unit, la transcripció per a banda és un encarrec de Chris Hooker. És una peça plena de Dinamisme on l'accentuació ritmica ocupa un lloc important, pero sense deixar de banda els aspectes mes melòdics.

-LISTENING TO PARIS-

Es en realitat un passeig musical per la capital francesa, a través dels carres, de la historia (rememora maig del 1968), de l'ambient de la ciutat. La peça esta recolzada en alguns moments per l'acoridió, que li aporta un sabor netament parisenc.

Teniu el Tercer Temps de ''THE KINGS GO FORTH'' al reproductor.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

bien pero hecho de menos musica popular, zarzuela, pasodobles, clasica.

musics dijo...

Bueno esque ahora en junio tenemos un concierto,que lo hacemos en medio la calle, este concierto esta especialmente echo para la gente mayor, en el que tocamos zarzuelas, pasodobles i musica popular.

Anónimo dijo...

Dober zacetek

Google